Previous
Next

Mökki – se parhain paikka

Mökit koetaan yleisesti merkittäviksi onnellisuuden lisääjiksi. Ne suovat mahdollisuuden miellyttävään irtiottoon arjesta, työstä ja stressistä, joten ei ole ihme, että mökkejä on Suomessa jo yli puoli miljoonaa.

Me Kiinteistötuotanto Lammilla voimme täyttää unelmasi omasta mökistä aivan alusta alkaen huoltoa ja kunnossapitoa unohtamatta. Toimitamme mökit yhteistyössä Salvos Oy:n kanssa, jonka laadukkaat hirsimökit ovat hurmanneet suomalaisia jo usean vuosikymmenen ajan.

Jari Lammi

LÄHETÄ VIESTI TAI SOITA, NIIN SOVITAAN TAPAAMINEN:


Valitse mökki kauttamme, niin saat

Mökit tehdään hirrestä

Suurin osa mökin rakentajista päätyy valitsemaan hirsimökin tai -huvilan vapaa-ajan asunnokseen. Hirsi onkin vuosisatojen aikana näyttänyt kykynsä kestää vaihtelevissa ja vaativissa olosuhteissa erinomaisena rakennusmateriaalina. Hirren kyky mukautua ympäröivään ilmankosteuteen sekä lämmönvaihteluihin on verraton, joten se sopii hyvin niin omakotitalon kuin myös mökin rakennusmateriaaliksi. Hirsimökin sisäilma on terve ja raikas. Kesällä hirsimökki on mukavan vilpoisa, kun taas talvella se lämpiää tulisijojen tai sähkölämmityksen avulla nopeasti. Kovien pakkastenkin aikaan sisätilojen hirsipinta on lämmin ja miellyttävä. Rakennusteknisesti hirsi on ehdottomasti yksinkertaisin ja parhain materiaali.

Hirsimökki on suosittu myös kauniin ulkonäkönsä vuoksi. Se sopii erinomaisesti suomalaiseen maisemaan niin maaseudulle kuin myös asutuskeskuksiin. Monimuotoisuutensa ansiosta mökki joko voidaan kätkeä luonnon yhteyteen tai korostaa ympäristöstään. Sen muunneltavuus tulee erinomaisesti esille Salvos Oy:n laajassa mökkimallistossa: sama mökki voidaan muuttaa aivan eri näköiseksi esimerkiksi katon harjatyypin tai nurkkien liitostyypin avulla.

Mökit ovat osa kulttuuriamme

Mökkikulttuurilla on pitkät perinteet Suomessa. Suomalaiset ovatkin ehdottomasti innokkain mökkeilijäkansa maailmassa. Mielikuva yksinkertaisesta punaisesta tuvasta ja perunamaasta on hiukan muuttunut viimeisten vuosien aikana. Nykyään moni tahtoo mökille omakotitalon tasoisen varustelun niin kodinkoneiden kuin mukavuutta lisäävien viihdelaitteiden avulla. 

Osittain mökin merkitys koetaan tärkeäksi siksi, että esimerkiksi kaupunkilaisella on mahdollisuus pitää omaa peruna- ja kasvimaata kesäkuukausina mökkitontilla. Osa mökkeilijöistä taas kokee, että lomalla on tärkeää päästä eroon arkisista töistä, joten mökin piha- sekä huoltotyöt tahdotaan ulkoistaa. Mökille halutaan tulla rentoutumaan eikä viettämään loma-aikaista työleiriä.

Me Kiinteistötuotanto Lammilla mahdollistamme mukavan ja rennon mökkiloman ilman rasittavia huolto- ja puutarhatöitä. Huollamme ja hoidamme mökkisi juuri sinun toiveittesi mukaan, jotta mökkeily tarjoaa sinulle sitä parhainta rentoutumista. Ota yhteyttä!

Erilaisiin mökkimallistoihin pääset tutustumaan sekä PolarHousen että Salvoksen sivuilla.

* pakollinen kenttä

Kerro meille unelmistasi ja pyydä tarjous tältä istumalta!

Vieritä ylös