Previous
Next

Avaimet käteen -mökit toteuttavat mökkiunelmia

Suomalaiset tunnetaan maailmalla sauna- ja grillikansana mutta myös mökkikansana. Oman mökin omistaminen luo tunnetusti onnellisuutta omistajalleen. Mökki on arjen pakopaikka, jossa voi nauttia omasta rauhasta yksin tai läheisten kanssa. Yhä useampi tämän päivän ihmisistä kaipaakin omaa rauhaa ja haaveilee mökistä. Avaimet käteen -mökit tekevät tästä haaveesta totta.

Me Kiinteistötuotanto Lammilla olemme valmiina toteuttamaan haaveilemiasi mökkiunelmia. Haluamme tarjota kotipihaasi tai mökkitontillesi saumattomasti sopivan täyden palvelun ratkaisun suunnittelusta aina valmiiseen lopputulokseen asti. Lammin avaimet käteen -mökit valmistaa yhteistyökumppanimme pyhäntäläinen Salvos Finland Oy, joka on kirinyt saunavalmistajien eturiviin huippulaadukkaiden saunojensa ansiosta.

Jari Lammi

LÄHETÄ VIESTI TAI SOITA, NIIN SOVITAAN TAPAAMINEN:


Lammin avaimet käteen -mökit tarjoavat

Hirrestä rakennettu valmismökki on kestävä ja luonnollinen vaihtoehto

Lammin edustamat valmismökit rakennetaan Salvoksen tehtaalla Euroopan moderneimmilla puuntyöstökoneilla. Sisätiloissa huolellisesti valmistetut hirsimökit pysyvät rakenteiltaan terveinä. Hirsimökit ovat myös ekologisia ja kestäviä ratkaisuja pitkälle tulevaisuuteen. Puu on luonnollinen ja uusiutuva rakennusmateriaali, josta tehdään turvallisia ja huolettomia asuinrakennuksia. Kotimainen hirsimökki kestää voimakkaat lämpötilan vaihtelut, ja hirsi takaa erinomaisen sisäilman laadun puun hengittävyyden ansiosta. 

Salvoksen tekemiin valmismökkeihin voidaan valita joko perinteinen harjakatto tai trendikäs pulpettikatto. Klassinen ja ajaton harjakatto soveltuu lähes mihin tahansa kohteeseen. Harjakatto tuo mökille ryhtiä ja avaruutta, ja lisäksi se jakaa mökin kattopinta-alan sopusuhtaisesti. Moderni pulpettikatto luo mökille tyylikkään ulkonäön. Pulpettikaton ansiosta sadevesi ja lumikuorma laskeutuvat aina mökin taakse, pääovelta poispäin. Pulpettikattoa voidaan useimmissa ratkaisuissa jatkaa helposti myös terassin päälle, jolloin terassin käyttömahdollisuudet lisääntyvät entisestään.

Valmismökki kohoaa nopeasti pihasi silmäteräksi

Lammin tarjoamat avaimet käteen -mökit ovat vaivattomia ja helppoja ratkaisuja omasta mökistä haaveileville. Pienemmät alle 25 neliömetrin hirsimökit rakennetaan tehtaalla täysin valmiiksi ja nostetaan kohteessa valmiiden perustusten päälle. Suuremmat avaimet käteen -mökit rakennetaan Salvoksen tehtaalla tilamoduuleiksi, jotka yhdistetään kohteessa valmiiksi. Valmismökin katto asennetaan paikan päällä suurelementeistä, ja rakennusaika kohteessa kestää arviolta viikon verran riippuen rakennuksen koosta ja terassien määrästä.

Valmismökki suunnitellaan harkitusti palvelemaan sinun tarpeitasi. Yksilöllisesti suunniteltu valmismökki toimitetaan pakettitoimituksena haluttuun osoitteeseen, rakennetaan valmiiksi kokonaisuudeksi ja luovutetaan muuttovalmiina asiakkaalle. Kaiken saat yhdellä sopimuksella, ja voit olla varma, että mökin budjetti pitää eikä sisällä yllätyksiä. Kiinteistötuotanto Lammilla pyrimme siihen, että rakennusprojekti on helppo, nopea ja vaivaton kokemus asiakkaalle. Näin sinä voit keskittyä nauttimaan uudesta upeasta mökistäsi. Tutustu lisää käteviin vaihtoehtoihin ja ota yhteyttä!

Erilaisiin mökkimallistoihin pääset tutustumaan sekä PolarHousen että Salvoksen sivuilla.

* pakollinen kenttä

Kerro meille unelmistasi ja pyydä tarjous tältä istumalta!

Vieritä ylös