Previous
Next

Hirsimökki täyttää unelmat

Hirsimökki on vapaa-ajan asumisen aatelia. Hirsirakentaminen on perinteitä kunnioittavaa, mutta samalla siinä voivat toteutua kaikki modernit ratkaisut ja mukavuudet. Hirsimökki on siis samalla kertaa sekä perinteinen että nykyaikainen.

Suunnittelusta vuosikymmenien asumiseen

Kiinteistötuotanto Lammi toteuttaa hirsiunelmat ammattitaitoisesti ja täsmällisesti. Meiltä saa kaiken suunnittelusta toteutukseen ja pihatöistä talonmiespalveluihin. Mikäli mökkiä halutaan esimerkiksi vuokrata niinä aikoina, jolloin siellä ei itse vietetä aikaa, vuokrauksen voi hoitaa kauttamme. Me huolehdimme talotalkkarimme avulla myös kaikista huolto- ja siivoustöistä.

Hirsirakentamisessa arvostetaan pohjoisessa kasvanutta puuta, sillä siinä on paljon ydinpuuta, josta kestävä ja lahoamaton hirsi on parasta valmistaa. Kiinteistötuotanto Lammin ratkaisuissa hirsimökit on valmistettu juuri pohjoisen puusta. Arvostamme rakentamisen laatua suunnittelusta pitkäikäiseen asumiseen.

Laaja mökkimallisto sisältää 60 muunneltavissa olevaa mökkiä. Autamme sinua valitsemaan tarpeisiisi sopivan mallin. Näin löydät kanssamme unelmiesi hirsimökin ilman turhaa kipuilua. Olemme mukana kaikessa suunnittelussa. Parhaimmillaan voimme auttaa sinua eteenpäin jo siinä vaiheessa, kun sinulla on vasta unelma mökistä. Kanssamme löydät parhaat tontit, ja toteutamme myös pihatyöt mökkiurakan päätteeksi.

Jari Lammi

LÄHETÄ VIESTI TAI SOITA, NIIN SOVITAAN TAPAAMINEN:


Hirsimökit - kymmenen syytä valita se!

Valitse Kiinteistötuotanto Lammi ja upea hirsimökki!

Meillä tyytyväinen asiakas on kaiken a ja o. Emme jätä mitään puolitiehen vaan viemme projektin onnistuneesti aina loppuun asti. Emme jätä asiakastamme yksin projektin jälkeenkään vaan voimme auttaa monissa eteen tulevissa tilanteissa vielä vuosienkin jälkeen. Tarvitsetpa pihasuunnittelua, lisärakennuksia, pihasaunaa tai mitä tahansa apua tontillasi, olemme valmiina kaikkeen.

Hirsimökkimallisto on kattava, ja jokaisen mallin muunneltavuus on huippuluokkaa. Näin ollen oman mökin löytäminen on helppoa. Mikäli laaja valikoima aiheuttaa valinnan vaikeutta, autamme siinä. Hirsimökin valitseminen lähtee toiveiden listaamisesta, jolloin mallistosta saa rajattua itselleen sopivimmat vaihtoehdot. Sen jälkeen on hyvä rajata pois ne, jotka syystä tai toisesta eivät miellytä silmää.

Kaikki hirsimökit ovat valittavissa täysin muuttovalmiina, jolloin aikaa säästyy muuhun, kuten vaikka vain lomasta ja mökkeilystä nauttimiseen. Innokas vasaran ja porakoneen käyttäjä voi tilata mökin niin sanotusti säältä suojaan -toimituksena tai pakettitoimituksena, jolloin paketin mukana tulee kaikki mökin pystyttämiseen tarvittava materiaali. Ota yhteyttä!

Erilaisiin mökkimallistoihin pääset tutustumaan sekä PolarHousen että Salvoksen sivuilla.

* pakollinen kenttä

Kerro meille unelmistasi ja pyydä tarjous tältä istumalta!

Vieritä ylös