Previous
Next

Piharakennukset – merkittävä osa suomalaista rakennuskantaa

Piharakennukset ovat kautta vuosisatojen olleet merkittävässä osassa suomalaista rakennuskantaa. Asuinrakennus sekä muut pihapiirin rakennukset muodostivat umpinaisen, suljetun pihapiirin, jonka tarkoituksena oli rajata turvallinen sekä suojaisa tila niin lapsille kuin kotieläimillekin. Suljettuun pihapiiriin oli ulkopuolisten kulkijoiden tai metsäneläinten vaikeampi tulla.

Piharakennukset olivat eri talousrakennuksia kuten aittoja, eläinsuojia sekä tallirakennuksia. Meidän aikaamme entisajan piharakennuksista on voimakkaimmin jääneet pihasaunat sekä piha-aitat. Kiinteistöpalvelu Lammi toteuttaa sinun unelmasi eri piharakennuksista perinteiseen tai moderniin tyyliin.

Edustamme hirsirakentamisen pitkäaikaista edelläkävijää, Salvosta, jonka laaja piharakennusten valikoima on päivitetty nykyaikaan sopiviksi. Piharakentamisen uutuutena on myös erilaisia liikuteltavia piharakennuksia, joiden valmistajana toimii Lapelland. Liikuteltavat piharakennukset eivät tarvitse rakennuslupaa, ja siksi ne ovatkin nousemassa suosioon piharakennusten joukossa.

Jari Lammi

LÄHETÄ VIESTI TAI SOITA, NIIN SOVITAAN TAPAAMINEN:


Nykyaikaisten piharakennusten suosikit:

Kiinteistöpalvelu Lammi etsii sinun tarpeisiisi parhaimmat piharakennukset

Me Kiinteistöpalvelu Lammilla voimme tarjota monen eri tason piharakennuksia. Kertomalla meille, millaiseen käyttöön piharakennusta tarvitset, osaamme suositella juuri tarpeisiisi sopivaa valmistajaa sekä mallia. Voimme myös yhdessä räätälöidä juuri sinun tarpeisiisi sopivan piharakennuksen valmistajien kanssa, mikäli sinulla on erityistoiveita rakennuksen suhteen. Me mahdollistamme unelmien piharakennuksen syntymisen aina suunnittelusta lähtien.

Piharakennusten varustelu sekä valmiustaso voidaan toteuttaa sinun toiveittesi mukaan. Suosittu tapa on hankkia piharakennus täysin valmiina, mutta halutessasi voit myös itse rakentaa piharakennukset toimittamistamme rakennustarvikkeista.

Tutustu erilaisiin piharakennuksiin seuraavilla sivuilla:
Lapelland
Salvos

* pakollinen kenttä

Kerro meille unelmistasi ja pyydä tarjous tältä istumalta!

Vieritä ylös