Previous
Next

Grillikota kokoaa perheen ja ystävät yhteen

Grillikota tuo luksuksen omalle pihalle. Kotimainen huolella tehty grillikota siirtää kesäkeittiön ulos. Grillikodat tarjoavat mahdollisuuden viettää aikaa perheen ja ystävien kesken. Grillikodasta muodostuu näin kesäpihan keskus ja viehättävä kesäkeittiö, jossa voidaan rennosti viettää aikaa ja nauttia kotakeittiön grilliherkuista.

Suomalaiseen pihaan, kaupunkiympäristöön tai mökkirantaan suunniteltu grillikota sulautuu mainiosti eri ympäristöihin. Me Kiinteistötuotanto Lammilla haluamme tarjota juuri sinun pihaasi tai mökkitontillesi sopivan vaihtoehdon projektin suunnittelusta aina valmiiseen lopputulokseen asti. Näin voimme yhdessä toteuttaa unelmiesi grillikodan pihallesi.

Lammi tarjoaa kotimaiset yksilöllisesti varustetut grillikodat

Kiinteistöpalvelu Lammin kautta löydät laadukkaat kotimaiset grillikodat, jotka on valmistettu vankasta pohjoisen metsissä kasvaneesta puusta. Lammin edustamat grillikodat toimittaa Salvos Finland Oy, joka on noussut suomalaisten suureen suosioon huippulaadukkaiden saunojensa ansiosta.

Jari Lammi

LÄHETÄ VIESTI TAI SOITA, NIIN SOVITAAN TAPAAMINEN:


Edustamamme grillikodat sisältävät markkinoiden parhaita ominaisuuksia:

Lammin edustamat grillikodat on valmistettu kestämään suomalaisia karujakin sääolosuhteita. Pohjoisen puusta rakennetut grillikodat säilyttävät ryhtinsä vuodesta toiseen. Salvoksen valmistamat grillikodat on suunniteltu mahdollisimman asiakaslähtöisesti. Suunnittelun lähtökohtana on ollut asennustyön minimoiminen kohteessa.

Grillikota on helppo asentaa ja varustaa haluamallasi tavalla

Moderneilla puuntyöstökoneilla valmistetut grillikodan runko – osat on valmiiksi katkottuja ja lovettu oikeisiin mittoihin ja syvyyksiin. Mukana tulevat selkeät asennusohjeet takaavat, että kaikki osat menevät sujuvasti oikeille paikoilleen. Grillikota nousee näin pihapiirisi suosikkipaikaksi perustyökaluilla ja ilman erityisosaamista.

Grillikodat sisältävät laajan ja täysin tarpeesi mukaan räätälöitävän toimitussisällön. Niiden kokoa ja varustelua voidaan helposti muuttaa. Grillikodat voidaan varustaa laadukkaalla kotakeittiöllä ja piippupaketilla, jolloin kesäkeittiö voidaan helposti siirtää ulos. Monipuolinen kotakeittiö lämmittää, valmistaa herkulliset grilliruoat ja pannukahvit ja tuo kotaan rauhoittavaa elävän tulen tunnelmaa. Laadukas savukupu ja turvallinen piippusetti takaavat tehokkaan savunpoiston.

Joihinkin grillikotamalleihin on saatavilla myös käytännöllisyyttä lisäävä ikkunapaketti ja liukulasipaketti. Liukulasipaketti lisää grillikodan käyttömahdollisuuksia, jolloin siitä muodostuu vaikka kesävieraiden rauhallinen yösija. Samalla grillikausi jatkuu varhaiskeväästä loppusyksyyn myös sateisina ja kylmenpinäkin päivinä.

Grillikotavaunu tarjoaa hyvää fiilistä ja grilliruokaa vaihtuvissa maisemissa

Salvoksen valmistamat upeat grillikotavaunut tarjoavat maukasta grilliruokaa ja fiilistä eri maisemissa ympäri kaunista Suomen luontoa. Täysin käyttövalmis grillikotavaunu ei vaadi rakennuslupaa eikä katsastusta. Tieliikenteeseen rekisteröity grillikotavaunu kulkee perässäsi, missä ikinä kuljetkin. Täysin valmis kokonaisuus sisältää kaiken monipuolisesta kotakeittiöstä, järkeviin säilytysratkaisuihin ja kaukosäätimellä toimivaan valaistukseen asti. Joten sinä voit aloittaa fiilistelyn ja grilliherkuista nauttimisen valitsemissasi maisemissa. Tutustu myös muihin upeisiin piharakennuksiimme!

Me Kiinteistöpalvelu Lammilla panostamme joustavaan asiakaspalveluun ja siihen, että sinä onnistut projektissasi. Grillikodat on helppo koota ja asentaa, mutta halutessasi ne voidaan toimittaa myös avaimet käteen -periaatteella. Grillikodat toimitetaan säältä suojatussa paketissa joustavasti ja nopeasti haluamaasi osoitteeseen.

Lisää kuvia ja tietoa grillikodasta Lapellandin sivuilla!

* pakollinen kenttä

Kerro meille unelmistasi ja pyydä tarjous tältä istumalta!

Vieritä ylös