Previous
Next

Mökkivaunu monipuoliseen mökkeilyyn

Mökkivaunu on luotu nautiskeluun, rentoutumiseen ja yhdessäoloon. Ulkona olemisesta, vaeltamisesta tai metsästyksestä nauttivalle mökkivaunu tarjoaa mainion tukikohdan, jossa yöpyä ja johon vetäytyä sateen sattuessa suojaan. Se on myös oiva lisämajoitustila päärakennuksen viereen.

Mökkivaunu on kotimainen tuote. Se on valmistettu laadukkaista materiaaleista, jotka kestävät hyvin Suomen vaihtelevissa olosuhteissa. Mökkivaunun hankinta on helppoa.

Mökkivaunun ehdottomia etuja:

Mökkivaunut on suunniteltu niin, että ne sopivat monenlaisille tonteille mökeiksi ja pihoihin lisärakennuksiksi. Ne ovat myös käteviä eräkämppiä ja metsästysmajoja. Mökkivaunut tarjoavat ekologisen vaihtoehdon lomailuun, ja ne on helppo siirtää tarvittaessa eivätkä ne jätä merkittäviä jälkiä luontoon.

Jari Lammi

LÄHETÄ VIESTI TAI SOITA, NIIN SOVITAAN TAPAAMINEN:


Tupa ja pieni makuuhuone kompaktissa tilassa

Mökkivaunu on kompaktin kokoinen pikku mökki. Siitä on saatavilla malli, jossa on tupakeittiö ja makuuhuone. Makuuhuoneen ansiosta vaunu sopii myös lisämajoitustilaksi mökin tai omakotitalon pihamaalle. Sopivasti tunnelmaa ja lämpöä tuo lisävarusteena asennettava takka.

Talvilämmin ulko-ovi ja hyvät eristeet pitävät kylmän loitolla, joten mökkivaunu sopii mainiosti ympärivuotiseen mökkeilyyn. Isot ikkunat tuvan molemmin puolin tuovat valoa ja tilantuntua mökkiin. Makuuhuoneellinen ratkaisu on myös kustannustehokas vaihtoehto kiinteälle valmismökille järven rantaan, metsän suojaan tai vain omalle kotipihalle.

Saunalliset mökkivaunut ovat arjen luksusta

Mökki ja sauna ovat lyömätön yhdistelmä. Saunamökki ja kauniina kiiltelevä vesistö ovat takuuvarmoja lomailun elementtejä. Saunallinen mökkivaunu mahdollistaa unelman rentouttavasta lomasta tai hetken irtiotosta arjen kiireiden keskellä.

Saunallinen mökkivaunu on edullinen ratkaisu. Se sopii mökkikäytön lisäksi ulkosaunaksi pieneenkin pihaan. Lämmöneristyksen ansiosta saunallisessa mökkivaunussa voi oleskella ja saunoa myös tähtikirkkaina talvi-iltoina. Saunomisen lomassa tupakeittiössä valmistuvat herkulliset purtavat illanistujaisiin tai ihan vain omaksi iloksi.

Saunaosassa on kiinnitetty huomiota löylynautintoon. Oikeanlainen löylynkierto on varmistettu teknisillä ratkaisuilla, ilmanvaihto on suunniteltu huolellisesti ja materiaalit valittu tarkasti.

Mökkivaunu liikkuu mukanasi

Mökkivaunut eivät tarvitse rakennuslupaa, sillä liikkuvalle ajoneuvolle ei voida Suomen lain mukaan myöntää rakennuslupaa. Ne siis luokitellaan liikkuviksi ajoneuvoiksi. Lisäksi mökkivaunut rakennetaan kestävälle liikuteltavalle alustalle, joten perustuksiakaan ei tarvita. Parasta on, että mökkivaunua voidaan vetää henkilöautolla, joten sen paikan vaihtamiseen ei tarvita isoa kalustoa.
Mökkivaunun liikuteltavuus monipuolistaa mökkeilyä. Enää ei tarvitse olla sidoksissa yhteen tiettyyn paikkaan, sillä mökkipaikkaa voidaan muuttaa elämäntilanteen tai tarpeen muuttuessa.

Tutustu tähän joustavaan mahdollisuuteen. Ota yhteyttä!

Tutustu Lapellandin upeisiin mökkivaunuihin täällä!

* pakollinen kenttä

Kerro meille unelmistasi ja pyydä tarjous tältä istumalta!

Vieritä ylös