Previous
Next

Piha-aitta mukautuu mainiosti eri ympäristöihin

Piha-aitta kuuluu suomalaiseen perinnemaisemaan. Takavuosina varsinkin maaseudulla maatilan pihapiiristä löytyi perinteinen aittarakennus, jota hyödynnettiin yleisesti varastona ja kesäisin ystävien ja sukulaisten rauhallisena yösijana. Tämän päivän piha-aitat mukautuvat upeasti suomalaisten kotien ja mökkien pihoille niin kaupunkiin, maaseudulle kuin kesämökillekin. Modernit piha-aitat tarjoavat arjen luksusta päiväkahvien tai päiväunien merkeissä, luonnon maisemataulun seuraamista isojen ikkunoiden takaa tai levollista tilaa kesävieraiden majoittamiseen.

Piha-aitat voidaan yksilöllisesti suunnitella toteuttamaan sinun haaveitasi tilan ja käytön suhteen. Me Kiinteistötuotanto Lammilla olemme valmiina kuuntelemaan toiveitasi. Suunnitellaan yhdessä moderniin pihapiiriisi, maaseudun peltomaisemaan tai kesämökin järvimaisemaan sopiva aitta. Lammin laadukkaat piha-aitat valmistaa Salvos Finland Oy, joka on tullut tunnetuksi ensiluokkaisten saunojensa ansiosta.

Jari Lammi

LÄHETÄ VIESTI TAI SOITA, NIIN SOVITAAN TAPAAMINEN:


Kiinteistötuotanto Lammin edustama piha-aitta tarjoaa markkinoiden parasta laatua

Lammin piha-aitat valmistetaan tukevasta ja tiukkasyisestä pohjoisen puusta. Huippulaadukas kotimainen hirsi kestää voimakkaat lämpötilanvaihtelut ja mahdollistaa terveellisen tavan asua. Salvoksen modernilla tehtaalla rakennetut piha-aitat säilyttävät ryhtinsä ja ovat luonnollisia ratkaisuja tulevillekin sukupolville.

Piha-aitat voidaan räätälöidä rakennustyylin mukaan

Piha-aitat voidaan yksilöidä sulautumaan tyylikkään omakotitalosi kaveriksi katon tyyliä, hirren nurkkatyyppiä, värimaailmaa, ikkunoiden kokoa ja tyyliä muokkaamalla. Urbaaniin ympäristöön soveltuu mainiosti tyylikäs pulpettikatto, joka voidaan useimmissa tapauksissa jatkaa myös terassin päälle. Perinteinen harjakatto sopii taas klassisempaan rakennustyyliin muiden harjakattoisten rakennusten kaveriksi niin pihalle, mökille kuin maaseudullekin.

Lammin edustamat piha-aitat voidaan varustaa erilaisilla nurkkavaihtoehdoilla. Nurkkatyyppi määrittelee omalta osaltaan rakennuksen tyyliä. Piha-aitat voidaan valita perinteisellä ristinurkalla, lohenpyrstönurkalla tai lyhytnurkkaratkaisulla. Perinteinen ristinurkka kuuluu vakiotoimitukseen, moderni lohenpyrstönurkka on taas arvokkaampi sen salvoksen teettämän suuremman työmäärän ja hitaamman asennuksen takia. Lyhytnurkkaratkaisussa lyhennetyt hirren päät taas koteloidaan, joten lisätyö ja -materiaali nostavat hieman nurkan hintaa ristinurkkaan verrattuna.

Lammin kokonaispalvelun avulla saat upean piha-aitan vastaamaan toiveitasi

Voimme yhdessä suunnitella sopivan pohjaratkaisun, määritellä huoneiden koon, sekä väliseinien ja väliovien paikat. Ikkunoiden paikka ja koko voidaan myös helposti valita suunnitteluvaiheessa. Piha-aitan värimaailma voidaan katsoa arkkitehdin suunnittelemista värikokonaisuuksista kohteeseen sopivaksi. tutustu myös muihin piharakennuksiimme sekä varaa aika pihasuunnitteluun!

Asianmukainen varustelu loihtii aitasta perheen suosikkipaikan. Tulisijasta saat oivan lämmönlähteen ja tunnelmanluojan oleskelutilaan. Laadukas kiuas ja haapapelkkälauteet luovat edellytykset ainutlaatuisille löylyille. Tupakeittiö tarjoilee perheelle ja tutuille maukkaat ateriat ja iltapäiväkahvit. Lasitettu terassi jatkaa taas terassikautta varhaiskeväästä loppusyksyyn. Lasien takaa voit seurata kaunista auringonlaskua ja luonnon muuttuvaa maisemataulua. Tässä oli vain osa valittavissa olevista varusteista. Voit itse määritellä, mitkä varusteet sopivat aittaasi parhaiten.

Lammin kautta piha-aitat saat nopeimmin ja helpoimmin avaimet käteen -periaatteella. Tällöin hirsiaitta toimitetaan täysin valmiina suunnittelusta ja aitan pohjatöistä aina valmiiseen lopputulokseen asti. Sääsuojaan-toimituksessa aitan runko ja katto on tehty valmiiksi jo tehtaalla. Paketti sisältää kaiken saman mitä muuttovalmis pakettikin, mutta asiakas rakentaa aitan selkeiden ohjeiden turvin loppuun. Piha-aitta voidaan toimittaa myös pakettitoimituksena. Toimitustapa sopii mainiosti vaikeakulkuisiin paikkoihin, joihin kokonaisia rakennuksia ei voi viedä. Tämä toimitustapa on työläin asiakkaan kannalta, joten jonkinlainen rakennusalan kokemus on suositeltavaa.

Lisää piha-aitoista löydät Salvoksen piha-aittamallistosta!

* pakollinen kenttä

Kerro meille unelmistasi ja pyydä tarjous tältä istumalta!

Vieritä ylös