Previous
Next

Viehättävä pihasauna kutsuu löylyyn

Pihasauna on merkittävä osa suomalaista kulttuuria. Sen lämpö on hellinyt suomalaisen kansan sisukkaaksi ja saunomista rakastavaksi kansaksi! Suurimmassa osassa nykyisistä taloistamme on varustettuja sisäsaunalla, mutta pihasaunan suosio on palaamassa voimakkaana.

Me tunnemme Kiinteistöpalvelu Lammilla suomalaisten toiveet hyvien saunojen suhteen. Siksipä tarjoamme kodikkaita Salvos Oy:n pihasaunoja monenlaisiin tarpeisiin. Salvos Oy:n saunat ovat perinteitä ja lempeitä löylyjä edustavia hirsisaunoja, joten meillä on ilo olla tarjoamassa alan parhaita pihasaunoja kaikille pihoille, mökeille sekä tonteille.

Kauttamme on mahdollisuus hankkia myös erikoisempia Lapellandin valmistamia saunavaunuja, joiden liikuteltavuus nostaa pihasaunan käytön entistä monipuolisemmaksi.

Jari Lammi

LÄHETÄ VIESTI TAI SOITA, NIIN SOVITAAN TAPAAMINEN:


Miksi pihasauna?

Hirsinen pihasauna on kestävä

Hirsi on ollut kautta aikojen pääsääntöinen pihasaunan rakennusmateriaali. Kestävyytensä, kauneutensa sekä helppohoitoisuutensa ansiosta Salvos Oy valmistaa tunnelmalliset pihasaunat puhtaasti hirrestä. Pihasauna-mallisto on monipuolinen, joten se palvelee niin pienen saunan hankkijaa, kuin myös suuremman saunatuvan tai saunamökin ostajaa.

Pihasauna lämpiää nopeasti lämpiävällä, tunnelmallisella puukiukaalla, jonka löylyt ohjautuvat lauteille juuri parhaimmillaan. Saunoja saa täydellisen happirikkaat löylyt, sillä ilmanvaihto on rakennettu voimistamaan löylyjen tehoa. Hyvä ilmankierto tehostaa myös saunan nopeaa kuivumista saunomisen jälkeen. Näin ollen kosteus ei jää muhimaan rakenteisiin, vaan pääsee haihtumaan hyvin.

Liikuteltavasta pihasaunasta mökkisaunaksi

Lapellandin saunavaunu on erinomainen vaihtoehto pihasaunaksi. Liikuteltavuutensa ansiosta oman pihasaunan voi helposti ottaa henkilöauton perään esimerkiksi mökille lähtiessä. Saunavaunu toimitetaan asiakkaalle rekisteröintiä myöten täysin valmiina, joten sen käyttöön ottaminen on helppoa ja nopeaa.

Pihasaunaksi saunavaunu on nopea ratkaisu, sillä siihen ei tarvita rakennuslupaa. Tämä helpottaa merkittävästi saunan hankkijan tehtävälistaa. Tämän pihasaunan paikkaa voi vaihdella myös kotipihassa tarpeen tullen. Saunavaunussa voi tunnelmallisista ja lempeistä löylyistä päästä nauttimaan melkeinpä missä tahansa.

Pihasauna Lammin kautta

Jotta pihasauna ei jäisi pelkästään haaveeksi, olemme tehneet saunan hankkimisen asiakkaalle mahdollisimman helpoksi. Joustavaan ja asiakaslähtöiseen asiakaspalveluun perustuva toimintamme takaa mukavan pihasaunan suunnittelun sekä nopean toimituksen.

Meidän kauttamme sinulla on mahdollisuus päästä nauttimaan oman pihasaunan lempeistä löylyistä todella vaivattomasti. Meiltä saat kokonaisvaltaisen palvelun aina pohjatöistä lähtien, joten pihasaunan laitto ei ole koskaan ollut näin helppoa!

Tutustu kaikkiin kauttamme löytyviin pihasaunoihin:
Salvoksen pihasaunamallisto
Lapellandin saunavaunut

* pakollinen kenttä

Kerro meille unelmistasi ja pyydä tarjous tältä istumalta!

Vieritä ylös