Previous
Next

Hirsisauna – valitse ekologista arjen luksusta

Hirsisauna tuo arkeen unelman, jossa lyödään parhaat löylyt. Hirsi onkin erityinen materiaali, joka on aikojen kuluessa osoittanut kestävyytensä. Saunojen hirret ovat kuunnelleet ihmisten unelmia, iloja, suruja ja huolia vuosisatojen ajan. Hirsiseinien suojassa on hyvä olla, unohtaa kiire ja vain nauttia.

Saunojemme toimittajat ovat kokeneita ja luotettavia asiantuntijoita. Pitkäaikainen yhteistyökumppanimme on Salvos Oy, joka on Suomen saunarakentamisen ytimessä. Hirsisaunat rakennetaan terveestä pohjoisen puusta varmalla ja testatulla menetelmällä.

Asiakkaat ja heidän toiveensa ohjaavat toimintaamme. Olemme kumppani, joka huolehtii saunaunelman toteuttamisesta sovitusti ja täsmällisesti. Meidän kanssamme asiakas ei jää yksin!

Jari Lammi

LÄHETÄ VIESTI TAI SOITA, NIIN SOVITAAN TAPAAMINEN:


Miksi hirsisaunat kannattaa hankkia Lammin kautta?

Oikea rakennustekniikka takaa laadukkaat löylyt

Perinteisenä rakennusmateriaalina hirsi on osoittanut kestävyytensä ja sen, että sillä on ainutlaatuisia ominaisuuksia. Hirsisaunat ovat parhaimmillaan silloin, kun niiden hirsi pystyy hengittämään vapaasti. Kostealla säällä hirsi sitoo itseensä kosteutta ja luovuttaa sitä kuivalla säällä. Näin saunan sisäilma pysyy tasapainoisena ja laadukkaana.

Hyvä löylynkierto on yksi hyvän saunan perusominaisuus, sillä se takaa tasaiset ja hapekkaat löylyt. Tällöin myös lauteilla pystyy olemaan pitkään ja olo pysyy hyvänä. Seinien ja lattian väliin täytyy jättää ilmaraot, joista nousee suoraan ulkoa tuleva raitis korvausilma löylyn sekaan. Tällöin löyly tasaantuu ja tulee tasaisesti koko keholle. Myös pihasaunan rakennusmateriaali ja rakennustekniikka vaikuttavat löylyn laatuun.

Hirsisauna sellaisena kuin sinä haluat

Hirsisaunat ovat erityisiä. Ne tarjoavat paikan, jossa voi unohtaa arjen kiireet ja haasteet. Ne ovat näppärän kokoisia, ja ne voidaan sijoittaa omakotitalon pihalle tai mökkitontille. Saunat rakennetaan valvotuissa oloissa pohjoisen hirrestä ja harkituista materiaaleista. Ne ovat syntyneet intohimosta tehdä jotain laadukasta ja kestävää.

Hirsisauna ei välttämättä ole aikaa vievä projekti, koska voit tilata sen avaimet käteen -periaatteella. Sauna kuljetetaan toivomaasi paikkaan niin valmiina, että voit saman tien laittaa kiukaan lämpiämään ja päästä helliviin löylyihin.

Jos kuitenkin kaipaat puuhastelua ja haluat tehdä itsekin jotain, voit tilata saunan joko sääsuojaan- tai pakettitoimituksena. Sääsuojaantoimituksessa sinulle jää saunan viimeistely, mutta pakettitoimituksessa saat tontillesi materiaalin ja pääset itse toteuttamaan unelmiesi saunan.

Tutustu hirsisaunamallistoon Salvoksen sivulla!

* pakollinen kenttä

Kerro meille unelmistasi ja pyydä tarjous tältä istumalta!

Vieritä ylös