Previous
Next

Saunamökki – tilaa täysin valmiina tai nikkaroi itse

Saunamökki on loistava monikäyttöisyytensä vuoksi. Se sopii isommalle tonteille omaksi erilliseksi rentoutumispaikaksi ja tarvittaessa lisämajoitustilaksi. Sillä voi mainiosti korvata myös mökin, koska tuvan voi varustaa juuri omien tarpeittensa mukaan. Saunamökki koostuu siis nimensä mukaisesti saunasta ja tuvasta.

Suunnittele saunatuvan hankinta ammattilaisen kanssa

Saunamökin hankinta herättää useita kysymyksiä. Varsinkin silloin, jos itsellä ei ole kokemusta saunan rakentamisesta. Me Kiinteistötuotanto Lammilla olemme apuna ja kumppanina saunaunelman toteuttamisessa.

Jari Lammi

LÄHETÄ VIESTI TAI SOITA, NIIN SOVITAAN TAPAAMINEN:


Ennen saunamökin valintaa kannattaa pohtia seuraavia kysymyksiä:

Edellisen listan kysymykset kannattaa käydä läpi, vaikka olisi kokenut rakentaja tai sitten olisi päättänyt tilata saunamökin avaimet käteen -periaatteella. Neuvomme ja autamme löytämään kysymyksiin vastaukset ja valitsemaan juuri oikeanlaisen saunamökin.

Saunamökki on lepopaikka

Milloin viimeksi olet nauttinut mökkisaunan tunnelmasta, heittänyt hyvät löylyt, vilvoitellut ulkoportailla ja vetäytynyt lopulta tuvan suojaan? Saunamökit ovat monien hyvien muistojen paikkoja, joissa voi rentoutua yksin, perheen tai ystävien kanssa.

Saunamökki yhdistää kaksi unelmaa. Se tarjoaa hyvät löylyt ja kaikki saunan terveysvaikutukset, ja lisäksi se on mukava oleskelu- ja yöpymispaikka. Saunatupa onkin yleistynyt viime vuosina. Sen hankkiminen pihapiiriin mahdollistaa rentoutumisen ja levähtämisen ilman matkustusta kotoa kauemmaksi.

Saunamökit sopivat ympärivuotiseen käyttöön. Laadukkaat materiaalivalinnat tekevät siitä kestävän, ekologisen ja miellyttävän niin lapsille kuin aikuisille. Lämpöeristykset katossa ja lattiassa lisäävät käyttömukavuutta viileämmällä säällä.

Saunamökki voi olla sisustukseltaan ja varustukseltaan vaatimaton ja kompaktin kokoinen, jolloin sen hintakin on edullisempi. Isommat saunamökit voi varustella niin, että ne muistuttavat mökkiä. Tarvittaessa lisää tilaa saadaan terassilla, jonka voi myöhemmin rakentaa saunamökin ulkopuolelle.

Rakennatko itse vai hankitko valmiin?

Nikkaroija ja puuhastelusta nauttiva voi tilata saunamökin itselleen pakettina, jossa on kaikki tarvittava materiaali rakentamista varten. Pakettitoimitus sopii erinomaisesti myös sellaiselle tontille, jonne on vaikea kuljettaa isompia valmiita moduuleja, kuten saareen.

Jos haluaa päästä helpommalla, voi tilata niin sanotun sääsuojaan-toimituksen, jolloin valmiina on täydellinen hirsikehikko ja huopakatteeseen asti oleva katto. Loput työt jäävät asiakkaan tehtäväksi.

Helpoin vaihtoehto on tilata muuttovalmis paketti, joka on yksityiskohtia myöten valmis. Tällöin rakennushuolet voi unohtaa ja nauttia heti saunamökin tunnelmasta ja laadukkaista löylyistä.

Täältä pääset tutustumaan Salvoksen upeaan saunamökkimallistoon!

* pakollinen kenttä

Kerro meille unelmistasi ja pyydä tarjous tältä istumalta!

Vieritä ylös