Previous
Next

Saunavaunu – uusia elämyksiä liikuteltavasta saunasta

Saunavaunu on osa uudenlaista saunomisen kulttuuria. Vaununa olevat saunat mahdollistavat saunaelämyksen järven rannassa, metsän suojassa, tunturin kupeessa tai omalla kotipihalla. Elämäntilanteen tai mieltymysten muuttuessa saunavaunun voi siirtää uuteen paikkaan vaivattomasti.

Luonnon rauha ja sauna ovat yksi kokonaisuus, josta mieli saa piristystä ja jossa ajatukset voivat levähtää. Saunan lämpö pehmittää kireät lihakset ja alentaa verenpainetta. Saunominen omassa unelmamaisemassa antaakin energiaa aivan uudella tavalla. Juuri tähän tarpeeseen vastaa saunavaunu.

Jari Lammi

LÄHETÄ VIESTI TAI SOITA, NIIN SOVITAAN TAPAAMINEN:


Saunavaunu on kätevä vaihtoehto tavalliselle pihasaunalle.
Siinä on monia hyviä puolia:

Kompakti ja kätevä ulkosauna

Toiminnoiltaan saunavaunut ovat perinteisen pihasaunan veroisia. Ne rakennetaan yhtä huolellisesti ja tarkasti kuin kiinteät pihasaunat. Laadukkaat materiaalit ja tekniset ratkaisut takaavat parhaat löylyt ja happirikkaan sisäilman saunassa. Löylynkierto on huomioitu siten, että seinien ja lattian välisistä ilmaraoista nousee ulkoa tuleva korvausilma löylyn sekaan. Tällöin löyly tasaantuu ja tuntuu tasaisena koko keholla.

Myös saunan käyttöönotto on nopeaa ja vaivatonta. Vahvat tukijalat pitävät saunan tukevasti paikoillaan silloin, kun sitä ei siirretä. Tukijalasten asettaminen ei vie aikaa, koska jo suunnittelussa on huomioitu asentamisen helppous. Saunavaunu mahdollistaa helpon tavan päästä nauttimaan saunan lämmöstä lähes kaikkialla.

Saunavaunua ei määritellä rakennuslaissa rakennuslupaa tarvitsevaksi rakennukseksi. Sen voi siis hankkia ja sitä voi käyttää ilman rakennuslupaa. Tämä on myös yksi syy siihen, miksi saunavaunu on nykyisin suosittu pihasauna. Lisäksi se sopii ympärivuotiseen käyttöön niin talvi-iltojen kuin kesäpäivienkin iloksi.

Saunavaunu huolettomiin kylpyhetkiin

Saunavaunut on suunniteltu lempeisiin löylyihin ja ikimuistoisiin hetkiin. Ne toimitetaan asiakkaille täysin löylyvalmiina, joten käyttöönotto ei vaadi erillisiä hakemuksia tai lupia. Saunavaunu on taloudellinen valinta, sillä se kulkee mukana myös muuton yhteydessä.

Kompaktin kokoinen saunavaunu lämpiää nopeasti kylpyvalmiiksi. Siinä on mukana laadukas kiuas, jonka yhteydessä olevassa vesisäiliössä pesuvesi lämpiää kätevästi. Pimeneviä iltoja varten saunavaunuun voi asentaa tunnelmallisen led-valaistuksen.

Oma pihasauna on unelma. Se on paikka, jonne voi vetäytyä rentoutumaan yksin tai ystävien kanssa. Saunavaunu on kätevä vaihtoehto perinteiselle pihasaunalle. Yksi sen ehdottomista hyvistä puolista on liikuteltavuus ja vaivattomuus. Tähän vaihtoehtoon kannattaakin tutustua!

Tutustu Lapellandin monipuoliseen saunavaunumallistoon täällä!

* pakollinen kenttä

Kerro meille unelmistasi ja pyydä tarjous tältä istumalta!

Vieritä ylös