Previous
Next

Hirsitalo on kodikas ja luonnollinen

Hirsitalo on perinteinen ja moderni tapa asua. Kaunis, kestävä hirsiseinä tuo tunnelmaa ja ilmettä niin kodin ulkoseiniin kuin sisäpinnoillekin. Hirsirakentaminen on kaikkein terveellisin ja ympäristöystävällisin rakentamisen muoto. Kiinteistötuotanto Lammi on ekologisten ja kestävien ratkaisuiden vankkumaton kannattaja, joten suunnittelemme rakentamisen ratkaisut luontoa ja asiakkaan toiveita kunnioittaen aina tontin valmistelusta vuosikymmenien asumiseen asti.

Hirsirakentamisen monet hyödyt

Hirsitalon vahvuuksia on lukemattomia. Hirsitalo sopiikin hyvin monenlaiselle rakentajalle ja kodin etsijälle. Olivatpa toiveesi asumisen suhteen millaisia tahansa, kannattaa hirsirakentamisen hyviin puoliin tutustua tarkemmin. Olemme koonneet tähän keskeisimmät plussat, jotta päätöksen tekosi olisi helpompi.

Hirsirakennuttaminen Kiinteistötuotanto Lammin kanssa

Kiinteistötuotanto Lammi on täyden palvelun talo. Tämä tarkoittaa sitä, että olemme täydellä sydämellä asiakkaan matkassa aivan alusta asti. Hirsitalosta haaveillessa ei tarvitse jäädä yksin selvittelemään erilaisia vaihtoehtoja, vaan tarjoamme projektiin kaiken aina suunnittelusta alkaen.

Saat meistä halutessasi siis kumppanin koko projektin ajaksi. Sinulla ei tarvitse olla muuta kuin unelma, jonka haluat toteuttaa. Lisäksi tarjoamme palveluitamme jatkossakin erilaisten huoltopalveluittemme kautta. Olemme niin sanotusti täyden palvelun talo kaikkeen rakentamiseen ja asumiseen.

Jari Lammi

LÄHETÄ VIESTI TAI SOITA, NIIN SOVITAAN TAPAAMINEN:


Tutustu kaikkiin edustamiimme hirsitalomalleihin sekä PolarHousen että Salvoksen sivuilla.

* pakollinen kenttä

Kerro meille unelmistasi ja pyydä tarjous tältä istumalta!

Vieritä ylös