Previous
Next

Kivitalo

Kivitalo on varma valinta tyylikkyyttä ja ajattomuutta kaipaavalle rakentajalle. Kivitalot ovat rakentajien keskuudessa yksi ekologisimmista valinnoista, sillä kiviseinä on erittäin energiatehokas. Olivatpa asumisen toiveet ja tavoitteet mitkä tahansa, kivitalo on yksi varteenotettava vaihtoehto. 

Tiilet ja betoni ovat maailman käytetyimpiä rakennusmateriaaleja. Eikä ihme, koska niillä on monia ylivertaisia ominaisuuksia.

Kivestä rakennettu koti on turvallinen, terveellinen, viihtyisä ja yksilöllinen. Sen vahvuuksia ovat lisäksi huoltovapaus, pitkäikäisyys, palamattomuus, lahoamattomuus ja loistava ääneneristävyys. Kiinteistötuotanto Lammi auttaa sinua löytämään juuri oikeanlaisen kodin laajasta kivitalomallistosta. Ota yhteyttä jo tänään!

Rakentamisen ekoteko

Kivitalon ulkoseinärakenne on pitkäikäinen, ja siksi sen rakennuskustannukset maksavat itsensä takaisin asumiskäytössä. Kiviseinää tarvitsee huoltaa ja hoitaa vähemmän kuin muilla materiaaleilla rakennettuja seiniä.

Kivitalo mielletään usein kalliiksi vaihtoehdoksi, mutta todellisuudessa sen kustannukset asumisen aikana jäävät alle muiden talojen. Lisäksi se säilyttää hyvin arvonsa, ja on helppoa myydä. Huolellisesti rakennettu ja säännöllisesti huollettu kivitalo säilyy pitkään ajattomana ja laadukkaana.

Jari Lammi

LÄHETÄ VIESTI TAI SOITA, NIIN SOVITAAN TAPAAMINEN:


Viisi kivenkovaa syytä valita kivitalo

Rakennuttamispäätöksen helpottamiseksi olemme listanneet alle viisi hyvää syytä valita kodiksi kivitalo.

Tutustu kaikkiin saatavilla oleviin kivitaloihin Jämerän sivustolla!

* pakollinen kenttä

Kerro meille unelmistasi ja pyydä tarjous tältä istumalta!

Vieritä ylös