Previous
Next

Kivitalo

Kivitalo on varma valinta tyylikkyyttä ja ajattomuutta kaipaavalle rakentajalle. Kivitalot ovat rakentajien keskuudessa yksi ekologisimmista valinnoista, sillä kiviseinä on erittäin energiatehokas. Olivatpa asumisen toiveet ja tavoitteet mitkä tahansa, kivitalo on yksi varteenotettava vaihtoehto. 

Tiilet ja betoni ovat maailman käytetyimpiä rakennusmateriaaleja. Eikä ihme, koska niillä on monia ylivertaisia ominaisuuksia.

Kivestä rakennettu koti on turvallinen, terveellinen, viihtyisä ja yksilöllinen. Sen vahvuuksia ovat lisäksi huoltovapaus, pitkäikäisyys, palamattomuus, lahoamattomuus ja loistava ääneneristävyys. Kiinteistötuotanto Lammi auttaa sinua löytämään juuri oikeanlaisen kodin laajasta kivitalomallistosta. Ota yhteyttä jo tänään!

Rakentamisen ekoteko

Kivitalon ulkoseinärakenne on pitkäikäinen, ja siksi sen rakennuskustannukset maksavat itsensä takaisin asumiskäytössä. Kiviseinää tarvitsee huoltaa ja hoitaa vähemmän kuin muilla materiaaleilla rakennettuja seiniä.

Kivitalo mielletään usein kalliiksi vaihtoehdoksi, mutta todellisuudessa sen kustannukset asumisen aikana jäävät alle muiden talojen. Lisäksi se säilyttää hyvin arvonsa, ja on helppoa myydä. Huolellisesti rakennettu ja säännöllisesti huollettu kivitalo säilyy pitkään ajattomana ja laadukkaana.

Jari Lammi

LÄHETÄ VIESTI TAI SOITA, NIIN SOVITAAN TAPAAMINEN:


Viisi kivenkovaa syytä valita kivitalo

Rakennuttamispäätöksen helpottamiseksi olemme listanneet alle viisi hyvää syytä valita kodiksi kivitalo.

  • Huoltovapaus tuo kustannussäästöjä. Kivitaloa ei tarvitse maalata tai kyllästää joka kymmenes vuosi, mikä vähentää huomattavasti kustannuksia ja säästää vaivaa. Matalampi huoltotarve pienentää myös rakennuksen hiilijalanjälkeä.
  • Pitkäikäisyys on yksi kivitalon ylivoimatekijä. Sen pinta ei rapaudu kosteissa ja kovissakaan sääolosuhteissa. Oikein rakennettu kivitalo ei myöskään painu eikä elä, joten seinäpinnat pysyvät pitkään kauniina ja tasaisina.
  • Lahoamattomuus tuo asumiseen mukavuutta ja turvallisuutta. Kiviseinä ei lahoa tai menetä lujuuttaan, vaikka se pääsisi kastumaan. Kosteusvahingossa kivitalon rakenteiden kuivatus ja pintojen korjaaminen riittävät useimmiten korjaamaan vauriot. Kiviseinä on siis erittäin turvallinen valinta myös talon kosteisiin tiloihin.
  • Palamattomuus on yksi kiistaton kivitalon etu. Kiviseinät eivät itsessään ole palavia, mikä hidastaa huomattavasti palon leviämistä. Paloteknisesti muuratut rakenteet on määritelty kuuluvaksi turvallisimpaan A1-luokkaan. Kiviseinärakenteista voidaan siis helposti tehdä väliseiniä, jotka estävät tulen leviämisen. Lisäksi tulipalon sattuessa kiviseinä kestää sortumatta tulipalon, eikä se tuota mitään myrkyllisiä kaasuja palaessaan.
  • Hyvä äänieristävyys tekee kivitalosta miellyttävän asua ja elää. Ulkoa tulevat liikenteen äänet tai tuulen tuiverrukset eivät häiritse kivitalossa asujaa. Myös väliseinäratkaisuna kiviseinät ovat loistava valinta. Isossakin porukassa yksityisyys paranee, kun huoneet on toteutettu kivirakenteellisilla väliseinillä.

Tutustu kaikkiin saatavilla oleviin kivitaloihin Jämerän sivustolla!

* pakollinen kenttä

Kerro meille unelmistasi ja pyydä tarjous tältä istumalta!

Vieritä ylös